Mer om mig och familjen

Min familj består av mig, min man (vi gifte oss 15 maj 2010)  och våra två döttrar.

Vi bor i ett litet hus i en lagom stor stad i södra delarna av landet. Nära till havet, staden, vännerna, golfbanan och gymmet har vi och trivs här för det mesta. Hem känns även Halmstad där jag är född och uppvuxen. Ledig tid spenderas i trädgården eller med att fixa och dona i huset. Laga god och nyttig mat, träna, fotografera, shoppa, sola och bada tilltalar mig också.

Äldsta dottern är en klok, och nyfiken flicka. Hon går på skola här i staden. Är pysslig till tusen och gillar sin I-phone, fika och Lego. Gillar inte att vara själv och vill helst ha sällskap 24-timmar om dygnet. Riktigt social är hon, har aldrig gillat att vara själv.

Yngsta dottern är fyra yngre än sin syster. Har en stark vilja. ;-) Klättrar och springer överallt. Ett riktigt busfrö!

Min man är, tillsammans med barnen, mitt allt, min älskade bäste vän och livskamrat. Utan honom vill jag inte leva. Han gör mig fulländad och vi kompletterar varandra perfekt. Snygg är han också. Händig till tusen har han tvingats bli sedan vi köpte vårt hus. Han gillar löpning och sin dator.

Och för att få livet att gå ihop måste man ju jobba också. Jag arbetar som idrottslärare på en skola och mannen arbetar med datorer. Arbeten som vi båda trivs med.

Mer behöver ni nog inte veta.. hi hi.. . :-D


One comment

 1. domain says:

  Hey there superb blog! Does running a blog like this take a great deal of work?

  I’ve absolutely no expertise in coding but I was hoping to start my own blog soon. Anyway, if you have
  any suggestions or tips for new blog owners please share.
  I know this is off subject nevertheless I just needed to ask.

  Cheers!

Kommentera