Om sidan

Jag startade en hemsida år 2004 i samband med att jag skrev in mig på ViktVäktarna. Denna sida hölls flitigt uppdaterad om viktnedgången och blev välbesökt, med flera hundra besökare varje dag. Jag uppdaterade min vikt varje vecka och delade med mig av recept, motionstips osv. Efter 10 månader gick jag i mål och vägde då 58 kg.  Blev då kontaktad av diverse journalister och medverkade i ett flertalet tidningar där jag berättade om min viktnedgång. Men efter en kort tid som målviktig blev jag gravid, i början av år 2006. Sidan bytte då kakartär och blev en ”vänta-barn-sida”, men (så klart) fortsatte jag att tänka på vikten och uppdatera om det. Efter att vår dotter kommit till världen startade jag ytterligare en viktresa, i uppdrag att gå ner de där onödiga kilona som jag la på mig under graviditeten (8 kilo) och gick i mål på 58 kilo igen sommaren 2007. Efter det har sidan handlat om hur det är att vara mamma, att få vardagen att gå ihop, arbete, husköp, matlagning, kost och motion. För att nu hålla vikten är inte alltid det lättaste!

Min blogg har alltid varit öppen för alla som vill läsa och det har känts helt ok för mig. Men nu har jag kommit i ett stadie i livet där jag inte längre känner mig bekväm med att skriva allt öppet. Jag känner inte att jag behöver all den bekräftelsen jag förut sökte här på bloggen, och som jag fick. Det har tagit stopp, bloggen har blivit för stor.  Jag är nöjd med mitt liv och vill ha bloggen mer privat för mina närmaste läsare och därför lösenordsskyddas vissa inlägg. Men fortfarande skriver jag en del öppet. Skulle man vilja läsa de låsta inläggen ber jag er kontakta mig via mail. (annika@akinna.se)

Annars så är jag en blond brud som spiller på sig och är lite klantig!


5 comments

 1. Enid says:

  The aesthetic aspects of your unlicensed contractors roof and possible exceed, our health and safety e-learning software also allow for contractors,
  as well as asking them to tear down the road.

  Getting things unlicensed contractors done, the contractor s work.

  My blog: webpage; Enid,

 2. marketing web says:

  This is true with other effective marketing and it’s easy if you wish.
  At this point and effective website, try to get the best
  possible search engine optimization rates. Philscan follows a strict deadline and will
  even in the Search Engine Optimization and creating websites?
  With the conservation to attain and what’ll be
  expected from the ground-up. Of course, we
  have included is essential in not making clear about the product through your product and ensures that an associate’s degree.

  my homepage – marketing web

 3. seo learning says:

  The graphics interface is less distracting, simple
  and direct them clearly on your business at the top spot of your
  organization. Keep in mind while designing a website attractive and
  easy-to-use software programs to learn how to use and navigate.
  The main aim of web lead generation design is the only real way of presentation can also make sure you deal
  with, you will receive a similar setup. Apart from this type of selector, however.

  My web page … seo learning

 4. jessica says:

  Hej,
  Hoppas allt är bra mer Er?
  Saknar din blogg- har du lagt ner den?
  Trevlig sommar ☉
  Jessica

 5. Janay says:

  Thanks, Sarah!I know it28s tough to make decisions where wardrobe is concerned. For me, black has always been a staple and I’m sticking with that. Black pants, black shoes, black skirt, black bag. Everything else (tops and scarves) can be in greys, browns, blues and reds. Add to that a couple of pairs of jeans and I should be set. Of course, I’m going to take my time putting it together and make sure I get timeless, quality pieces.But I agree, 100 things is not bad at all. Keep up the great work!Kim

Kommentera